Playa de Las Americas - de feesthoofdstad van Tenerife

Playa de Las Americas
'popular canarian resort Playa de Las Americas, Tenerife, Spain' - Tenerife
'popular canarian resort Playa de Las Americas, Tenerife, Spain' Neirfy / Shutterstock

Playa de Las Americas is ongetwijfeld de populairste badplaats in Tenerife, en al lang een favoriet onder jonge reizigers op zoek naar een bruisend nachtleven, evenals gezinnen op zoek naar leuke activiteiten. Een levendige plek om te bezoeken op elk moment van het jaar, deze badplaats heeft het allemaal - prachtige stranden, een overvloed aan activiteiten en attracties, een uitgebreid aanbod van winkels, bars, restaurants en nachtclubs en een fantastische verscheidenheid als het gaat om huisvesting .

Playa de Las Americas ligt in het zuiden van het eiland langs de kust en biedt daarom een aantal stranden - alles van baaien met karakteristiek vulkanisch zwart zand tot aangelegde gouden zandstranden. Bijna alle stranden hebben fantastische diensten en faciliteiten, een aantal van de baaien heeft Blauwe Vlag awards.

teneriffa - playa de las americas
'teneriffa - playa de las americas' - Attribution: Kerem Tapani Gültekin

Playa de Las Americas is bij velen bekend als de feest hoofdstad van Tenerife, met een groot aantal pubs, bars en nachtclubs, met iets te bieden voor elk type bezoeker. Las Veronicas en Centro Comercial Starco in het centrum van de plaats bieden de beste nachtclubs, terwijl de kuststrook langs de voorkant van Fañabe en het Torviscas gebied top keuzes zijn voor gezinsvriendelijke pubs en cabaret bars. Cafés, restaurants en take-aways zijn talrijk in Playa de Las Americas en zijn gelijkmatig verspreid over de badplaats.

Golf Las Americas - een van de ultieme golfbanen van het eiland - ligt hier en is een must voor elke enthousiaste golfer. Als u niets heeft met golfen, gaat u misschien liever op een van de vele excursies beschikbaar in de badplaats, variërend van paardrijden en Jeep safari's tot dolfijnen kijken en water buggy trips.

Playa de Las Americas is de beste keuze voor reizigers op zoek naar een actieve badplaats met een bruisend nachtleven dat doorgaat tot ver in de ochtend.
Hotels and apartments: Playa de Las Americas