Los Cristianos - Een populaire badplaats in Zuid Tenerife

Los Cristianos
'Harbor in Los Cristianos resort town in Tenerife, Canary Islands, Spain' - Tenerife
'Harbor in Los Cristianos resort town in Tenerife, Canary Islands, Spain' Pecold / Shutterstock

Los Cristianos is de rustigere en meer ontwikkelde buurplaats van Playa de Las Americas, het is een populaire vakantiebestemming die jaarlijk door duizenden gezinnen en stellen wordt gekozen. Ondanks zijn oorsprong als een klein vissersdorp, is Los Cristianos nu een volwaardige toeristische badplaats die veel te bieden heeft aan zelfs de meest veeleisende reiziger.

Een mengsel van residentiële en toeristische accommodaties kan worden gevonden in de hele plaats, variërend van traditionele Canarische appartementencomplexen tot enorme gezinsvriendelijke resorts. Dus wat uw budget ook is, u vindt hier gegarandeerd iets geschikts.

Er zijn tal van faciliteiten en diensten voor de bezoekers, zodat u nooit ver hoeft te zoeken. Er zijn restaurants en bars in heel Los Cristianos, met de grootste concentratie langs de kust van het belangrijkste strand en Playa Las Vistas. Hier vindt u internationale eetgelegenheden met een mix van keukens, evenals tal van Britse pubs en Canarische bars.

Er is ook een ruime keuze aan winkels verspreid over verschillende straten en winkelcentra, waar u alles kunt kopen, van elektronica, kleding en parfum tot alcohol, souvenirs en boodschappen. Bent u geïnteresseerd in kleding, accessoires of souvenirs, dan moet u de drie parallelle straten bezoeken aan de voorkant van de haven - ze zijn vol met dit soort winkels. Elke zondag is er een enorme markt in de richting van het oostelijke uiteinde van Los Cristianos met honderden kraampjes waar een breed scala aan producten te koop is.

Los Cristianos heeft een aantal prachtige stranden met zacht zand, eersteklas faciliteiten en geweldige watersport. Indien u graag watersporten beoefend, kunt u naar de haven gaan waar u een boot excursie of jetski safari kunt boeken. Voor de avontuurlijke reiziger kunt u in deze haven ook u tal van veerboten vinden om de andere Canarische Eilanden te bezoeken.

Los Cristianos is de ideale vakantiebestemming voor reizigers die dicht genoeg bij de actie willen zijn om te kunnen genieten, en ook ver genoeg voor een goede nachtrust, Los Cristianos biedt het beste van beide werelden.
Hotels and apartments: Los Cristianos